24.1 - На завршној вечери глумачке смотре "Живка Матић", наступило је аматерско позориште из Крњева, са представом "Хероји". За најбољу глумицу вечери проглашена је Радмила Николић, а за најбољег глумца вечери Драган Иванковић. Стручни жири је за најбољу глумицу Четврте смотре драмских аматера "Живка Матић" прогласио Далиборку Перић из Божевца. Најбољи глумац смотре је Горан Милановић Мицко из Старог села. Најбоља представа, која ће наступити на овогодишњем фестивалу "Миливојев штап и шешир" је "Час", Дома културе "Влада Марјановић" из Старог села.  

View the embedded image gallery online at:
http://czkpo.rs/index.php/4-2011#sigFreeId333afa01d4


23.1. - Треће вечери смотре, пожаревачкој публици представили су се глумци Дома културе из Старог села са представом "Час".Стручни жири је за најбољу глумицу вечери прогласио Данијелу Митровић за улогу Ученице, а за глумца вечери Горана Милановића Мицка за улогу Професора. 

View the embedded image gallery online at:
http://czkpo.rs/index.php/4-2011#sigFreeId296913d8aa


22.1. - Друге вечери смотре наступио је Центар за културу Мало Црниће, са представом "Царство мрака".Стручни жири је за најбољу глумицу вечери прогласио Драгану Костић за улогу Анисије, а за глумца вечери Жељка Светомировића за улогу Никите. 

View the embedded image gallery online at:
http://czkpo.rs/index.php/4-2011#sigFreeId70d47d36d3


21.1. - Помоћник директора Центра за културу, г-дин.Бојан Гачевић, отворио је Четврту смотру драмских аматера Браничевског округа и Поморавља "Живка Матић.На отварању смотре наступио је Дом културе из Божевца, са представом "Лажа и паралажа". Као и на претходним смотрама и овом приликом су награђени глумица и глумац вечери. Стручни жири у саставу; Лела Ликар -политиколог,новинар и књижевник, Тина Лепосавић-костимограф и Весна Рајковић - глумица позоришта "Миливоје Живановић" за најбољу глумицу вечери прогласио је Далиборку Перић за улогу Јелице, а за глумца вечери Славољуба Ивића за улогу Мите. 

View the embedded image gallery online at:
http://czkpo.rs/index.php/4-2011#sigFreeId6d30dcd58a

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3