Драмски студио ЦЗК Пожаревац, под руководством Слободана Степића учествовао је на Мајским играма у Бечеју 18.5.2021. године, са представом "Миш Маус Кућа Хаус илити Мачак и чизмама".

Међународни фестивал сценског стваралаштва деце и младих „Мајске игре” основан је далеке 1958. године. Реч је о најстаријој смотри драмског стваралаштва младих у региону.

Стручни жири у саставу: Александар Гајин, глумац из Новог Сада (председник жирија), Соња Петровић, позоришна и телевизијска редитељка и директорка Фестивала еколошког позоришта Бачка Паланка и Силвија Крижан, глумица Новосадског позоришта из Новог Сада донео је одлуку да награду за главну мушку улогу додели Стефану Милојевићу, за улогу Миша наратора, Краља – лутке и страшног дива – лутке у представи "Миш Маус Кућа Хаус илити Мачак и чизмама" Драмског студија Центра за културу из Пожаревца.
Специјалну награду за игру са лутком добила је Јана Васић за улогу Миш, Мачак у чизмама- лутка у представи "Миш Маус Кућа Хаус илити Мачак и чизмама"у извођењу Драмског студија Центра за културу из Пожаревца.

Дечији жири у саставу: Невена Стојадиновић, Неда Стојадиновић и Димитрије Митић је након одгледаних представа у категорији за децу 63. Мајских игара у Бечеју донео следеће одлуке:

Честитамо нашим младим глумцима и Слободану Боби Степићу!

majske_igre.jpg majske_igre2.jpg majske_igre3.jpg

majske_igre4.jpg