24.1 - На завршној вечери глумачке смотре "Живка Матић", наступило је аматерско позориште из Крњева, са представом "Хероји". За најбољу глумицу вечери проглашена је Радмила Николић, а за најбољег глумца вечери Драган Иванковић. Стручни жири је за најбољу глумицу Четврте смотре драмских аматера "Живка Матић" прогласио Далиборку Перић из Божевца. Најбољи глумац смотре је Горан Милановић Мицко из Старог села. Најбоља представа, која ће наступити на овогодишњем фестивалу "Миливојев штап и шешир" је "Час", Дома културе "Влада Марјановић" из Старог села.  


23.1. - Треће вечери смотре, пожаревачкој публици представили су се глумци Дома културе из Старог села са представом "Час".Стручни жири је за најбољу глумицу вечери прогласио Данијелу Митровић за улогу Ученице, а за глумца вечери Горана Милановића Мицка за улогу Професора. 


22.1. - Друге вечери смотре наступио је Центар за културу Мало Црниће, са представом "Царство мрака".Стручни жири је за најбољу глумицу вечери прогласио Драгану Костић за улогу Анисије, а за глумца вечери Жељка Светомировића за улогу Никите. 


21.1. - Помоћник директора Центра за културу, г-дин.Бојан Гачевић, отворио је Четврту смотру драмских аматера Браничевског округа и Поморавља "Живка Матић.На отварању смотре наступио је Дом културе из Божевца, са представом "Лажа и паралажа". Као и на претходним смотрама и овом приликом су награђени глумица и глумац вечери. Стручни жири у саставу; Лела Ликар -политиколог,новинар и књижевник, Тина Лепосавић-костимограф и Весна Рајковић - глумица позоришта "Миливоје Живановић" за најбољу глумицу вечери прогласио је Далиборку Перић за улогу Јелице, а за глумца вечери Славољуба Ивића за улогу Мите.