22.2. -Завршне вечери фестивала, у ревијалном делу и у част победника, наступила је најбоља представа са фестивала "Живка Матић", "Иза кулиса", АП "Обилић" из Крњева.
Најбољи глумац 11. Аматерских глумачких свечаности "Миливојев штап и шешир" је Марија Николић из Театра 5, Београд која је тумачила улогу Живке министарке у представи "Госпођа министарка". Након представе чланови жирија и пријатељи фестивала, г-ђа Данијела Костић-Тодић, директорка Комерцијалне банке, филијала Пожаревац и Мирко Маринковић, сликар, уручили су пригодне поклоне победници. Публици се обратио и прошлогодишњи победник г-дин Предраг Лошић, који је уручио пригодан поклон овогодишњем лауреату.
Фестивал је пригодним речима затворио Драги ивић, директор Центра за културу.
Свако фестивалско вече улепшавао нам је, на клавиру,Илија Рајковић.Последње вечери посетиоци су могли чути и његове колеге из групе Баба Каи.

Миливојев штап и шешир 2015.



21.2.2015. -Пете вечери фестивала наступио је Театар 5 из Београда са представом "Госпођа министарка". Стручни жири је за сликовито приказани лик наградио Ђорђа Накића за улогу ујка Васе док је глумица вечери и добитник реплике Миливојевог штапа Марија Гудовић за улогу Живке министарке. У склопу фестивала глумци омладинске сцене позоришта Миливоје Живановић одиграли су за наше најмлађе суграђане хит представу Пепељуга.



20.2.2015. -Четврте фестивалске вечери наступило је Градско позориште "Абрашевић" из Ваљева са представом"Мишићи". Пре церемоније доделе награда директор Центра за културу Драги Ивић и директорка Комерцијалне банке-Филијала Пожаревац г-ђа Данијела Костић-Тодић уручили су пригодне поклоне драмској уметници Катарини Вићентијевић у знак захвалности за њен допринос драмском аматеризму. Стручни жири је за сликовито приказане ликове наградио Бранка Антонића док је за глумца вечери проглашен Драган Лукић који је тумачио лик Војводе Живојина Мишића.



19.2.2015. -Треће фестивалске вечери наступио је Театар 011 из Београда са представом Шећерна водица. Награду за сликовито приказане ликове добио је Илија Благојевић за улоге Тасе, Јосовића, Микија и егзибиционисте. Глумица вечери је Јована Петровић која је тумачила лик Бранке.



18.2. - У оквиру 11. Аматерских глумачких свечаности "Миливојев штап и шешир", на Великој сцени Центра за културу Пожаревац, публици су се представили „домаћини“, глумци позоришта „Миливоје Живановић“, представом „Ујка Вања“, Антона Павловича Чехова, у режији Невене Ракочевић.
Стручни жири, у саставу, Александар Дунић, драмски уметник, Тања Бабејић, дипл. психолог и Драшко Грујић, просветни саветник, одлучио је да награду за сликовито представљање лика додели Синиши Станковићу за улогу Ивана Петровича – ујка Вање.
Глумац вечери и добитник реплике Миливојевог штапа је Бојан Николић који је тумачио лик Михаила Лавовича Астрова.



17.2. - 11. Аматерске глумачке свечаности "Миливојев штап и шешир", отворио је, пригодном беседом, помоћник градоначелника Града Пожаревца др Гордан Бојковић. Прве фестивалске вечери пожаревачкој публици представила се Камерна сцена "Мика Антић" из Сенте са представом "Ожалошћена породица". 
Стручни жири, у саставу, Александар Дунић, драмски уметник, Тања Бабејић, дипл. психолог и Драшко Грујић, просв. саветник, одлучио је да награду за сликовито представљање лика додели Гордани Николић за улогу Виде. 
Глумац вечери и добитник реплике Миливојевог штапа је Бранислав Унгиновић који је тумачио лик Агатона.
Директор Центра за културу, г-дин Драги Ивић, пре почетка фестивала, отворио је изложбу слика Мирка Маринковића, Мир-Мар, коју ће публика моћи да види за време трајања 11. Аматерских глумачких свечаности.