23.2 - Победник овогодишњих глумачких свечаности "Миливојев штап и шешир" је Срђан Живковић, глумац позоришта ''Хранислав Драгутиновић'', центра за културу ''Радивој Увалић - Бата'' у Прокупљу. Он је награду добио у жестокој конкуренцији Марка Ристивојевића (Алекса), Браниславе Илић (Иконије), Небојше Вићентијевића (Милета ''Пуље'') и Јовице Тошковића (М'сје Пјера). 
Међутим, прави мотив била му је ''конкуренција у лику'' јер је одиграо капетана, бизнисмена, психијатра и адвоката. Но и ту, по свој прилици понајтежу препреку, успешно је савладао. То је рекла публика, то је рекао и жири. На завршној вечери фестивала, у част победника, наступио је драмски студио "Маска" из Старог Села, са представом "ЧАС", најбоља представа управо завршених Четвртих сусрета драмских аматера Браничевског округа и Поморавља "Живка Матић". 


22.3 - Последње такмичарске вечери наступило је домаће позориште "Миливоје Живановић" са представом "Позив на погубљење". Награду за најсликовитије приказани лик освојила је Александра Станаревић за улогу балерине, а штап је отишао у руке глумца и редитеља Јовице Тошковића. 


21.2. - Четврте вечери фестивала наступило је Аматерско позориште Дома културе "Радивоје Увалић Бата'' из Прокупља са комадом Душана Ковачевића ''ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА'' у режији Милке Тошић. Бриљирали су Мирољуб Мировић ''Фацир'' са најсликовитијом обрадом лика и Срђан Живковић који је добио штап и знамење и ушао у конкуренцију за шешир. 


20.2. - Треће вечери фестивала наступило је Аматерско позориште Културног центра ''Радоје Домановић'' из Раче, са комадом Иве Брешана: ''ПРЕДСТАВА ХАМЛЕТА У СЕЛУ МРДУША ДОЊА'', у режији Дејана Цицмиловића. Најсликовитији лик креирао је Урош Петровић у улози Јоце,а глумац вечери и добитник штапа је Небојша Вићентијевић у улози Милета Пуље. 


19.2. - Друге вечери фестивала наступило је Позориште КУД ''Вук Караџић'' Лозница са комадом Љубомира Симовића ''ЧУДО У ШАРГАНУ'' , у режији Зорана Грујића. Награду за сликовито представљање лика добио је Александар Глигорић, а штап вечерас иде у руке Бранислави Илић.  


18.2.- Седме аматерске глумачке свечаности "Миливојев штап и шешир", отворио је начелник Браничевског управног округа Горан С. Петровић. Прве вечери фестивала пожаревакој публици представио се Театар 5 из Београда са представом Паклена поморанџа, у драматизацији и режији Зорана Ракића. Награду за најсликовитије приказани лик, понела је Снежана Здравковић за улогу Ма, а најбољи глумац вечери је Марко Ристивојевић у улози Алекса.