У просторијама Центра за културу Пожаревац одржана је конференција за новинаре поводом завршетка позоришне сезоне Драмског студија ЦЗК Пожаревац. Овом приликом јавности су приказане награде које је Драмски студио освојио у протеклој сезони.Награде су освојене на фестивалима:63. Међународни фестивал сценског старалаштва деце и младих у Бечеју и на 3. Међународном фестивалу дечијег драмског стваралаштва "Моравски цветић" у Трстенику.

На конференцији су говорили директорка Центра за културу Пожаревац гђа Галина Перић, руководилац Драмског студија ЦЗК Слободан Боба Степић, уредници програма г. Бојан Гачевић и г. Александар Лукић, као и наши млади, наградјени, глумци.

Стефан Милојевић је на 63. Медјународном фестивалу сценског стваралаштва деце и младих у Бечеју освоји награду стручног жирија као и награду дечијег жирија за Најбољу мушку главну улогу. Јана Васић је добитница Специјалне награде за игру са лутком. Теодора Димитријевић је, по оцени дечијег жирија, добитница награде за најбољу споредну женску улогу.

Крајем децембра 2020. године на фестивалу Моравски цветић, у Трстенику, представа "Миш Маус Кућа Хаус илити Мачак у чизмама" проглашена за најбољу и од стране стручног и од стране дечијег жирија фестивала. На овом фестивалу наградјени су: Борисав Стојиљковић и Ведран Лукић за дизајн светла и сцене.

Као својеврсна награда нашим младим глумцима долази и учешће, у ревијалном делу, 29. Которског фестивала позоришта за дјецу.